Elin Lång
Bloggen om när två blir tre.

Sep. 28, 2013

Min fina kille som somnat mot min mage <3




Fredag

Äntligen fredag!
Nog för att veckan har gått rätt snabbt men det är alltid extra skönt med helg och ledighet.
Dagarna minskar för bf och nu är det bara 53 dagar kvar, vet att det ej kan bli längre vilket känns skönt. Vet inte om jag skulle orka det där med att gå över 2 veckor men pga diabetesen så låter dom mig inte gå över.

Idag ska vi äntligen hämta våran fina vagn. Kommer kännas märkligt att ha den hemma men ska även träna hundarna lite på att gå med den så de blir vana.
Har även beställt en åkpåse, blev en voksi urban, lite dyr kanske men den är i dun och har fått bra recensioner så kände att det var den jag ville ha helt enkelt. Man kan använda den tills barnet blir 5-6år också så då känns det ändå helt okej.



Pingvin ansiktet är en kudde som man kan ta bort ska jag tillägga.

Babynest

Måste ju visa mitt fina babynest som jag sydde i somras. Tänkte först att jag skulle köpa ett men insåg sen hur enkelt det skulle vara att faktiskt sy ett eget. Sagt och gjort köpte det jag behövde och det tog mig en kväll att göra det. Tror våran lilla tjej kommer trivas, katterna var iaf snabba med att ge sitt godkännande.






Godmorgon

Äntligen ny vecka, har nog aldrig velat att tiden ska gå så fort som jag gör just nu. Börjar inte förens 14.15 idag så är just nu bara hemma och tar det lugnt. Har gått ner till halvtid eftersom jag sover så otroligt dåligt pga värk i höfter och rygg vilket känns bra. Känner mig betydligt mindre stressad nu än vad jag gjorde förr.
Den här veckan är det inget speciellt som händer, inga besök hos bvc eller något ultraljud. Eftersom jag har diabetes så får jag nu gå på ultraljud varannan vecka vilket känns som lyx då vi vet att hon mår bra där inne men ändå får vi åka och kolla henne.
Men till helgen är det dags att hämta ut barnvagnen som vi har beställt, det blev en Emmaljunga och enligt ett test jag såg för ett tag sen så var det den enda som blev godkänd. Vilket känns tryggt och bra för jag kan berätta att det är som en djungel när man ska välja barnvagn.

Nu ska jag fixa mig någon lunch innan doggsen måste utgå runda två innan jag börjar.
Ha en underbar dag!



Måste bara visa en bild på vår nya pärla också, nu ryms hela familjen inklusive djur och barnvagn. Är super nöjd!

Ny blogg

Kände att det var dags för en ny blogg nu när det snart är dags för vår lilla tjej att komma. Tänkte att det kunde vara roligt för nära och kära som inte bor i närheten att ändå kunna följa oss sen när lillan har kommit. Är i vecka 32 just nu så är inte länge kvar vilket börjar kännas skönt. Längtar såklart mest efter att få mysa med människan som jag bär omkring på just nu men även andra saker som att kunna sova på mage igen, vilken lyx!




Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.