Elin Lång
Bloggen om när två blir tre.

Nellys dop

Måndag igen och eftersom vädret inte var jättebra idag så har jag och Nelly haft en mysig inne dag. Hade egentligen en massa saker att göra men eftersom någon bestämde sig för att vara vaken halva natten så var det skönt med en lugn dag. Tänkte ta och lägga upp några bilder från Nellys dop som vi hade för snart tre månader sen så att ni som inte var där ändå kan få se lite :-) 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stugmys

Vi myser på här i stugan och är glada att vädret blev bättre än vad vi väntat. Idag har vi varit ute massor och nu ikväll har vi varit på middag i Piteå hos pappa och Ingrid. Jag har även lyckats ha sönder kameran på mobilen så bilderna blir lite konstiga men tänkte visa några härifrån ändå :-) 
 
 
 
 
 
 
 

Midsommar

Idag firar vi att Nelly blir åtta månader och såklart att det är midsommar. Vi har varit ut till hägnan nu på dagen och snart ska vi ut till stugan för att stanna några dagar. Håller bara tummarna att vädret blir bra men kollar man på prognoserna så ser det ju inte direkt lovande ut. Nu är det dags för packning, ha en fortsatt trevlig midsommar ♡
Glad midsommar!

Du och jag <3